Rinse the salmon fillet and pat dry with a paper towel. Peel the garlic. Wash the parsley and cherry tomatoes. Pour the pasta cooking water into a large saucepan and place the saucepan on the heat. Add some salt. Also heat the water in the saucepan to cook the fish.
Филе лосося ополосните и промокните бумажным полотенцем. Чеснок очистите. Петрушку и черри помойте. В большую кастрюлю налейте воду для варки пасты и поставьте кастрюлю на огонь. Посолите. Также поставьте нагреваться воду в сотейнике для варки рыбы.
Chop the parsley and garlic finely.
Петрушку и чеснок порубите мелко.
Chop the cherry in half.
Черри порубите пополам.
When the water in the saucepan boils, add the salmon pieces. Add a little salt and cook the salmon for 8-10 minutes over low heat.
Когда вода в сотейнике закипит, положите в нее кусочки лосося. Немного посолите и варите лосося 8-10 минут на небольшом огне.
When the water in a large saucepan comes to a boil, add the pasta and cook according to package directions until al dente. Drain the finished pasta in a colander; there is no need to rinse it.
Когда вода в большой кастрюле закипит, отправьте в нее пасту и варите в соответствии с указаниями на упаковке до состояния «аль-денте». Готовую пасту откиньте на дуршлаг, промывать ее не нужно.
Cool the boiled fish slightly and separate the meat from the bones and skin.
Отварную рыбу слегка остудите и отделите мясо от костей и кожи.
Take a saucepan or deep container. Place farfalle and pieces of boiled fish in it.
Возьмите кастрюлю или глубокую емкость. Выложите в нее фарфалле и кусочки вареной рыбы.
Add processed cheese, herbs and chopped garlic to the pasta. Stir.
Добавьте в пасту плавленый сыр, зелень и измельченный чеснок. Перемешайте.
Garnish the finished pasta with cherry tomatoes. Bon appetit.
Готовую пасту украсьте помидорами черри. Приятного аппетита.