Sift the flour into a bowl and heat the water. Peel the apples and cut them into medium cubes. Preheat the oven to 180°C.
Просейте муку в миску и подогрейте воду. Очистите яблоки и нарежьте их средними кубиками. Разогрейте духовку до 180°C.
Mix flour, sugar, salt, yeast, oil and heated water in a bowl. Knead the dough for 15 minutes until smooth. Cover the bowl with the dough with a towel and place in a warm place for an hour.
Смешайте в миске муку, сахар, соль, дрожжи, масло и подогретую воду. Замешивайте тесто в течение 15 минут до однородного состояния. Накройте миску с тестом полотенцем и поставьте в теплое место на час.
Heat a frying pan and melt butter in it. Add apples, sugar and cook over medium heat for 10 minutes, stirring constantly.
Разогрейте сковороду и растопите на ней сливочное масло. Выложите яблоки, сахар и готовьте на среднем огне в течение 10 минут, постоянно помешивая.
Divide the dough into pieces weighing about 70 g, roll them into ovals, place the filling in the center of each and form pies.
Разделите тесто на части весом около 70 г, раскатайте их в овалы, выложите в центр каждого начинку и сформируйте пирожки.
Grease the pies with yolk and bake in a preheated oven for 20 minutes.
Пирожки смажьте желтком и выпекайте в разогретой духовке в течение 20 минут.