Warm up the water. Wash and peel the vegetables. Chop the onion and chop the cabbage as thinly as possible. Set the oven to 180°C.
Подогрейте воду. Помойте и очистите овощи. Измельчите лук и как можно тоньше нашинкуйте капусту. Поставьте духовку на 180°C.
Add sugar, salt, yeast and butter to the sifted flour. Pour in water and stir. Knead the dough until smooth for about 15 minutes, then cover with a towel and leave in a warm place for 60 minutes.
В просеянную муку добавьте сахар, соль, дрожжи и масло. Влейте воду и перемешайте. Вымешивайте тесто до однородности около 15 минут, затем накройте полотенцем и оставьте в теплом месте на 60 минут.
Prepare the filling: place cabbage and onion in a frying pan with heated oil, add salt, stir and simmer until soft (about 15 minutes), stirring occasionally.
Приготовьте начинку: на сковороду с разогретым маслом выложите капусту и лук, посолите, перемешайте и тушите до мягкости (около 15 минут), периодически помешивая.
Divide the dough into small pieces and roll out the cakes 0.5 cm thick. Place a little filling in the center of each cake and pinch the dough to form a pie.
Разделите тесто на раные части и раскатайте лепешки толщиной в 0,5 см. В центр каждой лепешки положите немного начинки и защипните тесто, форируя пирожок.
Place the pieces on a baking sheet, brush with yolk and place in a preheated oven for 20 minutes.
Выложите заготовки на противень, смажьте желтком и отправьте в разогретую духовку на 20 минут.