Peel and chop the onion. Boil water, then mix it with tomato paste and flour. Boil the spaghetti until al dente.
Очистите и измельчите лук. Закипятите воду, затем смешайте ее с томатной пастой и мукой. Отварите спагетти до состояния al dente.
Mix the minced meat, egg, one chopped onion, salt, pepper and mix well. Form the minced meat into meatballs.
Смешайте фарш, яйцо, одну измельченную луковицу, посолите, поперчите и хорошенько перемешайте. Сформируйте из фарша фрикадельки.
In a frying pan with heated vegetable oil, fry the remaining onion for about 1 minute, then add the meatballs and fry them. Pour the tomato paste over everything, add salt and pepper and simmer the meatballs over low heat for about 30 minutes.
На сковороде с разогретым растительным маслом обжаривайте оставшийся лук около 1 минуты, затем добавьте фрикадельки и обжарьте их. Залейте все томатной пастой, посолите, поперчите и тушите тефтели на медленном огне около 30 минут.
Add the spaghetti and cook everything together for a couple more minutes.
Добавьте спагетти и готовьте все вместе еще пару минут.