Peel the onion and garlic. Cut 2 onions and garlic into small cubes. Rinse the cilantro. Place the chicken in a saucepan, cover with water, add 1 whole onion, garlic and cilantro. Boil water and cook covered over low heat for about an hour. Strain the broth and finely chop the chicken.
Очистите лук и чеснок. 2 луковицы и чеснок нарежьте мелкими кубиками. Промойте кинзу. Поместите курицу в кастрюлю, залейте водой, добавьте 1 целую луковицу, чеснок и кинзу. Закипятите воду и варите под крышкой на медленном огне около часа. Процедите бульон, мелко нарежьте курицу.
In a frying pan with heated oil, fry the chopped onion until golden brown.
На сковороде с разогретым маслом обжарьте измельченный лук до золотистой корочки.
Grind the onion and nuts using a blender, then transfer the resulting mass into a deep frying pan or cauldron, put on fire and gradually pour in the broth, stirring the mixture (at this stage the sauce will resemble liquid sour cream in consistency).
Измельчите лук и орехи с помощью блендера, затем переложите получившуюся массу в глубокую сковороду или казан, поставьте на огонь и постепенно вливайте бульон, помешивая смесь (на этом этапе соус по консистенции будет напоминать жидкую сметану).
Bring the sauce to a boil over low heat, add salt, add vinegar and simmer until thick sour cream.
Доведите соус до кипения на медленном огне, посолите, добавьте уксус и уваривайте до состояния густой сметаны.
Place the chopped chicken on a serving plate, add the prepared sauce, stir and serve.
В тарелку для подачи выложите нарезанную курицу, дополните готовым соусом, перемешайте и подавайте.