Peel and finely chop the onion and garlic, rinse the cilantro. Combine walnuts and cilantro and grind with a blender. Heat the chicken broth.
Очистите и мелко нарежьте лук и чеснок, промойте кинзу. Соедините грецкие орехи и кинзу и измельчите с помощью блендера. Подогрейте куриный бульон.
Melt butter in a preheated frying pan, add onion, garlic and fry over low heat for 7 minutes. Add flour and stir.
На разогретой сковороде растопите сливочное масло, добавьте лук, чеснок и обжаривайте на медленном огне в течение 7 минут. Добавьте муку и перемешайте.
Pour warm broth into the pan, add cloves, cinnamon, stir and cook for another 5 minutes.
Влейте в сковороду теплый бульон, добавьте гвоздику, корицу, перемешайте и варите еще 5 минут.
Add suneli hops, salt to the mixture of nuts and cilantro and mix. Then add the yolks and mix again. Boil wine vinegar, pour it into the nut mixture, mix well and place in a frying pan with the broth.
К смеси орехов и кинзы добавьте хмели-сунели, соль и перемешайте. Затем добавьте желтки и снова перемешайте. Закипятите винный уксус, влейте его в ореховую массу, хорошенько перемешайте и переложите в сковороду с бульоном.
Stirring, heat the sauce, but do not bring to a boil.
Помешивая, подогрейте соус, но не доводите до кипения.