Cut the beef, onions and cucumbers into strips. Grate the carrots on a coarse grater. Cut the tomatoes into cubes. Peel and dice the potatoes.
Говядину, лук и огурцы нарежьте соломкой. Морковь натрите на крупной терке. Помидоры нарежьте кубиками. Очистите и нарежьте кубиками картофель.
In a frying pan with some of the heated oil, stir-fry the beef over medium heat for 4 minutes. Add onion, carrots and fry for another 4 minutes.
На сковороде с частью разогретого масла обжаривайте, помешивая, говядину на среднем огне в течение 4 минут. Добавьте лук, морковь и жарьте еще 4 минуты.
Place cucumbers and tomatoes in the pan, mix well, add tomato paste and mix again.
Выложите в сковороду огурцы и помидоры, хорошо перемешайте, добавьте томатную пасту и снова перемешайте.
Pour water into the pan (meat and vegetables should be covered with water), add salt and simmer everything together for 60 minutes over low heat.
Влейте в сковороду воду (мясо и овощи должны быть покрыты водой), посолите и тушите все вместе в течение 60 минут на медленном огне.
Heat the remaining oil in another frying pan and fry the potatoes until golden brown. Transfer the finished potatoes to the meat and vegetables, stir and serve.
Разогрейте на другой сковороде оставшееся масло и обжарьте картофель до румяной корочки. Готовый картофель переложите к мясу с овощами, перемешайте и подавайте.