Gut the herring, cut off the heads, remove the tails and wash thoroughly. Peel the onions and wash the tomatoes. Coriander grains must be crushed in a mortar.
Выпотрошите сельдь, срежьте головы, удалите хвосты и тщательно вымойте. Почистите лук, и помойте помидоры. Зерна кориандра необходимо растолочь в ступке.
Cut the peeled onion into small cubes and sprinkle it on the bottom of the multicooker. Cut the herring into small pieces 3-4 cm thick, place it on top of the onion, salt and pepper to your taste and add crushed coriander. Close the multicooker and cook the herring on the “Stew” program for 4 hours.
Очищенный лук нарежьте мелкими кубиками и посыпьте им дно мультиварки. Сельдь порежьте небольшими кусочками толщиной 3-4 см, выложите ее сверху на лук, посолите, поперчите на свой вкус и добавьте толченый кориандр. Закройте мультиварку и готовьте сельдь на программе «Тушение» в течение 4-х часов.
Pour boiling water over the tomatoes and leave for 1 minute, then peel off the skins. Then finely chop the tomato pulp and grind in a blender. Add tomato puree to the fish and continue cooking for another 2 hours. Place the finished canned food in small glass jars, close and refrigerate.
Залейте помидоры крутым кипятком и оставьте на 1 минуту, после этого счистите с них кожицу. Затем мякоть помидор мелко порежьте и размельчите в блендере. Добавьте томатное пюре к рыбе и продолжайте готовить еще 2 часа. Готовые консервы разложите по маленьким, стеклянным баночкам, закройте и поставьте в холод.
Serve homemade canned herring in a slow cooker, generously sprinkle it with herbs and garnish with olives and a couple of lemon wedges.
Подавайте консервированную сельдь по-домашнему в мультиварке, обильно посыпав ее зеленью и украсьте оливками и парой долек лимона.