Wash the vegetables, peel the onions and carrots. Remove crab sticks and beans from packaging.
Помойте овощи, лук и морковь почистите. Крабовые палочки и фасоль освободите от упаковки.
Boil water in a saucepan and boil the green beans in it for 5 minutes, then rinse them with ice water, place in a colander and let the water drain.
Закипятите в кастрюле воду и проварите в ней стручковую фасоль 5 минут, затем промойте ее ледяной водой, выложите на дуршлаг и дайте воде стечь.
Take a separate bowl and grate the carrots using a Korean carrot grater and add seasoning, vinegar and sugar to it, leave to marinate for 10 minutes.
Возьмите отдельную посуду и натрите морковь на терке для корейской моркови и добавьте к ней приправу, уксус и сахар, оставьте промариноваться на 10 минут.
Pour oil into a heated frying pan, add onion and fry until golden brown, cool. Add onions, boiled beans, thinly sliced cucumbers and crab sticks to the pickled carrots. Season the salad with salt and pepper to taste, mix everything well.
На разогретую сковороду налейте масло, выложите лук и жарьте до золотистого цвета, остудите. В промаринованную морковь добавьте лук, отварную фасоль, порезанные тонкой соломкой огурцы и крабовые палочки. Салат посолите, поперчите по вкусу, все хорошо перемешайте.
Place the salad with green beans and crab sticks in a beautiful plate, and garnish with olives and black olives along the edges, alternating.
Положите салат со стручковой фасолью и крабовыми палочками в красивую тарелку, а по краю чередуя украсьте оливками и маслинами.