Wash the green onions well and defrost the crab sticks in advance if you have them frozen.
Промойте хорошо зеленый лук и заранее разморозьте крабовые палочки, если они у вас заморожены.
Slice the green onions as long as crab sticks. Cut the olives into halves or quarters, as you prefer. In a separate bowl, beat the egg and place the breadcrumbs in a flat plate.
Нарежьте зеленый лук длиной, как крабовые палочки. Маслины нарежьте на половинки или четвертинки, как вам удобнее. В отдельной миске взболтайте яйцо и в плоскую тарелку выложите панировочные сухари.
Cut the nori leaves to the width of the crab sticks and onions. Place one crab stick, green onions, several olives on it, and sprinkle a little oyster sauce on top. Roll it up.
Нарежьте листья нори по ширине крабовых палочек и лука. На него выложите одну крабовую палочку, зеленый лук, несколько маслин, сверху немного покапайте устричным соусом. Сверните в рулет.
Dip the finished rolls into the beaten egg and then into the breadcrumbs. Place them on a well-heated grill or frying pan and fry them until golden brown. The snack is ready!
Готовые рулеты обмакните во взбитое яйцо, а затем в панировочные сухари. Выложите их на хорошо разогретый гриль или сковороду и обжарьте их до золотистой корочки. Закуска готова!
Place the finished appetizer on a large flat plate and garnish with large green leaves.
Готовую закуску выложите на большую плоскую тарелку, и украсьте крупными листьями зелени.