Thaw the crab sticks in advance. Rinse the cherry and parsley under running water.
Заранее разморозьте крабовые палочки. Черри и петрушку промойте под проточной водой.
Boil water in a saucepan and cook the pasta in salted water until tender. When the pasta is ready, drain it in a colander and rinse with hot water to keep it warm.
В кастрюле вскипятите воду и сварите макароны до готовности в подсоленной воде. Когда макароны будут готовы откиньте их на дуршлаг и промойте горячей водой, чтобы они остались теплыми.
Clean the crab sticks. Cut them into random small pieces. These can be circles or semicircles. Place pasta in a bowl, add crab sticks, season with mayonnaise and stir.
Очистите крабовые палочки. Нарежьте их произвольными небольшими кусочками. Это могут быть кружочки ил полукруги. В миску выложите макароны, добавьте к ним крабовые палочки, заправьте майонезом и перемешайте.
Dry the tomatoes with a towel. Cut them into small cubes. Grate the cheese on a coarse grater. Finely chop the parsley. Add tomatoes, cheese and parsley to the salad and toss to coat. Add more mayonnaise if necessary. Pepper and salt the salad. The dish is ready.
Помидоры просушите полотенцем. Нарежьте их небольшим кубиком. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку мелко порубите. Добавьте помидоры, сыр и петрушку в салат и перемешайте его. При необходимости добавьте еще майонеза. Поперчите и посолите салат. Блюдо готово.
Serve the salad by sprinkling it with finely chopped herbs or garnishing with cherry tomato halves.
Подавайте салат посыпав его мелко порубленной зеленью или украсив половинками помидор черри.