Place all the products you need on the list. Peel and rinse the garlic. Unwrap each crab stick and place it in a “stack” on top of each other. Prepare the utensils you will use.
Выложите все нужные продукты по списку. Чеснок очистите и промойте. Разверните каждую крабовую палочку и выложите "стопочкой", друг на друга. Подготовьте посуду которой будете пользоваться.
Cut the unwrapped crab sticks into thin strips with a sharp knife. Place the chopped sticks in a plate.
Развернутые крабовые палочки, нарежьте острым ножом на тоненькие полоски. Выложите нарезанные палочки в тарелочку.
To prepare the marinade, mix vegetable oil in a deep bowl, add the juice of half a lemon, red paprika flakes, and your favorite aromatic herbs thyme, basil or oregano, you can add parsley and a clove of garlic to taste, mix everything well.
Для приготовления маринада в глубокой миске смешайте растительное масло добавьте сок половины лимона, хлопья красной паприки, и любимые ароматные травы тимьян, базилик или орегано, по вкусу можете добавить петрушку и зубчик чеснока, хорошенько все перемешайте.
Pour the prepared marinade over the chopped crab strips and mix very carefully. Use two regular forks for this.
Залейте готовым маринадом нарезанные крабовые полосочки и очень аккуратно перемешайте. Используйте для этого две обычные вилки.
It is advisable to put this dish in the refrigerator for about 10-12 hours. But if you don’t have much time, then feel free to serve the appetizer immediately after cooking!
Такое блюдо желательно убрать в холодильник примерно на 10-12 часов. Но если времени у Вас мало, то смело подавайте закуску сразу после приготовления!
Serve the finished appetizer with finely chopped herbs.
Подавайте готовую закуску с мелко нарезанной зеленью.