Wash the broccoli and cut into florets. Hard boil the eggs, remove the packaging from the crab sticks. Prepare the rest of the ingredients and spices.
Брокколи помойте, разрежьте на соцветия. Яйца сварите вкрутую, снимите упаковку с крабовых палочек. Подготовьте остальные продукты и специи.
Boil water, add salt and boil the broccoli in it for 2 minutes, drain in a colander, and cool. Squeeze the juice of half a lemon onto the broccoli and stir gently.
Закипятите воду, подсолите и проварите в ней брокколи в течение 2 минут, откиньте на дуршлаг, остудите. Выдавите сок с половины лимона на брокколи и аккуратно перемешайте.
Cut boiled eggs lengthwise into 4 halves. Cut the crab sticks into large circles and combine them with broccoli and eggs, salt, pepper, season with mayonnaise and mix gently.
Отварные яйца разрежьте вдоль на 4 половинки. Крабовые палочки нарежьте крупными кружочками и соедините их с брокколи и яйцами, посолите, поперчите, заправьте майонезом и аккуратно перемешайте.
Place the lettuce leaves on a wide flat plate, carefully place the lemon crab salad with broccoli on them and sprinkle with sesame seeds.
На широкую плоскую тарелку выложите листья салата, на них аккуратно переложите лимонный крабовый салат с брокколи и присыпьте кунжутом.