Boil the eggs, cool and peel them. Wash the champignons and drain in a colander. Peel the onion and remove the packaging from the crab sticks.
Отварите яйца, охладите и почистите их. Шампиньоны помойте, откиньте на дуршлаг. Лук почистите, снимите с крабовых палочек упаковку.
Cut the crab sticks into small circles and place in a heated frying pan and fry them over moderate heat, stirring constantly for 5-7 minutes, cool.
Нарежьте крабовые палочки небольшими кружочками и выложите на разогретую сковороду и обжарьте их на умеренном огне, постоянно помешивая в течение 5-7 минут, остудите.
Cut the champignons into small pieces, the onion into half rings and fry everything, adding a little salt, until the onion turns golden brown. Place the fried champignons and onions in a separate bowl and cool.
Порежьте шампиньоны небольшими кусочками, лук – полукольцами и жарьте все, немного подсолив, пока лук не станет золотистого цвета. Жареные шампиньоны с луком выложите в отдельную миску и остудите.
Cut the boiled eggs into half rings. Then place fried champignons with onions, crab sticks and chopped eggs into a salad bowl. In a separate small container, mix sour cream, mustard, salt and pepper, mix well and season the dish with this sauce.
Нарежьте вареные яйца полукольцами. Затем переложите в салатницу жареные шампиньоны с луком, крабовые палочки и нарезанные яйца. В отдельной небольшой емкости смешайте сметану, горчицу, соль и перец, хорошо перемешайте и заправьте этим соусом блюдо.
When serving fried champignons with crab sticks in hot sour cream, place a few slices of fresh cucumber on both sides along the edge of the salad bowl.
При подаче жареных шампиньонов с крабовыми палочками в острой сметане, по краю салатницы, с двух сторон, выложите по несколько кружочков свежего огурчика.