Wash and dry the cucumber. Remove smoked sausage cheese and crab sticks from packaging. Prepare the rest of the necessary products.
Помойте и обсушите огурец. Копченый колбасный сыр и крабовые палочки очистите от упаковок. Подготовьте остальные необходимые продукты.
Place the Korean-style carrots in a colander to drain excess liquid. Cut the fresh cucumber into long, thin strips. Cut the crab sticks into circles 0.5 cm wide. Cut the smoked sausage cheese into long, but not very thin strips.
Откиньте на дуршлаг морковку по-корейски, чтобы с нее стекла лишняя жидкость. Свежий огурец нарежьте длинной, тонкой соломкой. Крабовые палочки порежьте кружочками шириной 0,5 см. Длинной, но не очень тонкой соломкой нарежьте колбасный копченый сыр.
Take a deep bowl and place all the prepared ingredients into it, mix. Then add mayonnaise, salt and pepper and mix well again.
Возьмите глубокую миску и переложите в нее все подготовленные ингредиенты, перемешайте. Затем добавьте майонез, посолите, поперчите и еще раз хорошо перемешайте.
Serve the crab sticks and smoked cheese salad in a deep salad bowl, and sprinkle some arugula leaves on top.
Подавайте салат из крабовых палочек и копченого сыра в глубокой салатнице, а сверху на него насыпьте немного листочков рукколы.