Peel and wash the mushrooms, remove the packaging from the crab sticks, peel and wash the onions, drain the marinade from the beans, transfer to a colander, rinse and let the water drain, prepare the rest of the products.
Грибы обчистите, помойте, с крабовых палочек снимите упаковку, лук почистите и помойте, с фасоли слейте маринад, переложите на дуршлаг, промойте и дайте воде стечь, подготовьте остальные продукты.
Since porcini mushrooms shrink greatly in size when cooked, cut them into large pieces and the onion into half rings. Place the mushrooms and onions in a well-heated frying pan with vegetable oil and fry, transfer to a colander, and let the excess oil drain.
Так как белые грибы при тепловой обработке очень уменьшаются в размере, нарежьте их крупными кусочками, лук полукольцами. На хорошо разогретую сковороду с растительным маслом поместите грибы с луком и обжарьте, переложите на дуршлаг, пусть стечет лишнее масло.
Cut the crab sticks into slices and place in a bowl along with the mushrooms. Add canned red beans and pickled cucumbers cut into small cubes. Season the salad with mayonnaise, salt and pepper and mix everything well.
Крабовые палочки порежьте кружочками и вместе с грибами выложите в миску. Добавьте консервированную красную фасоль и нарезанные небольшими кубиками маринованные огурцы. Заправьте салат майонезом, посолите, поперчите и все хорошо перемешайте.
Serve the salad in a beautiful deep salad bowl, and stick small sprigs of dill on top.
Подавайте салат в красивой глубокой салатнице, а сверху воткните небольшие веточки укропа.