Wash the parsley, peel the garlic, remove the packaging from the crab sticks. Soak the tomatoes in boiling water for one minute and peel off the skins.
Помойте петрушку, почистите чеснок, снимите упаковку с крабовых палочек. Подержите одну минуту в кипятке помидоры и счистите с них кожицу.
Boil the spaghetti in salted water, drain in a colander, and when the water has drained, put them in a saucepan, add half the olive oil, stir and cover with a lid to keep them warm. Cut the tomatoes into small cubes. Pour the remaining olive oil into the frying pan, heat it up and add the tomatoes along with the chopped garlic - fry for 2 minutes.
Отварите спагетти в подсоленной воде, откиньте на дуршлаг, а когда вода стечет, переложите их в кастрюлю, добавьте в них половину оливкового масла, перемешайте и прикройте крышкой, чтобы они не остывали. Нарежьте помидоры мелкими кубиками. В сковороду налейте оставшееся оливковое масло, разогрейте и отправьте туда помидоры вместе с измельченным чесноком – жарьте 2 минуты.
Cut the crab sticks into full length bars and add them to the tomatoes, stir and fry for another 2 minutes. Continuing to constantly stir the sauce, add salt, pepper, oregano, chopped parsley, fry everything together for another 2-3 minutes and remove from heat.
Брусками во всю длину нарежьте крабовые палочки и добавьте их к помидорам, перемешайте, и жарьте еще 2 минуты. Продолжая постоянно помешивать соус, насыпьте соль, перец, орегано, порубленную петрушку, все вместе поджаривайте еще 2-3 минуты и снимите с огня.
Roll the spaghetti into “nests”, place them on a flat plate, pour the prepared sauce on top, and sprinkle with chopped herbs.
Скрутите спагетти в виде «гнезд», выложите их на плоскую тарелку, сверху полейте приготовленным соусом, посыпьте рубленной зеленью.