Wash fresh cabbage well and let it dry. Remove the packaging from the crab sticks and peel the garlic. Prepare a removable form and other necessary products.
Свежую капусту хорошо промойте и дайте ей обсохнуть. С крабовых палочек снимите упаковку, почистите чеснок. Подготовьте съемную форму и остальные необходимые продукты.
Shred the cabbage thinly and cut the thawed crab sticks into large pieces. Then take a couple of slices of white bread. Cut it into cubes, place it in a frying pan heated without oil and dry it until you get crispy crackers. Grate the cheese on a coarse grater.
Нашинкуйте тонко капусту, размороженные крабовые палочки нарежьте крупными кусочками. Затем возьмите пару кусочков белого хлеба. Порежьте его на кубики, выложите на разогретую без масла сковороду и подсушивайте до получения хрустящих сухариков. Натрите сыр на крупной терке.
Place the prepared ingredients in a large bowl and add canned corn, chopped garlic, mayonnaise and salt. Carefully, so that the crackers do not crumble, mix all the ingredients. Transfer the salad to a removable pan, then carefully remove and serve.
Подготовленные ингредиенты переложите в большую миску и добавьте к ним консервированную кукурузу, измельченный чеснок, майонез и соль. Аккуратно, чтобы сухарики не раскрошились, перемешайте все ингредиенты. Переложите салат в съемную форму, затем аккуратно ее снимите и подавайте.
Serve the crab salad with cabbage and fried bread on a flat plate and garnish with sprigs of parsley and dill.
Подавайте крабовый салат с капустой и жареным хлебом на плоской тарелке, украсьте его веточками петрушки и укропа.