Boil the carrots and eggs, cool and peel them. Remove the packaging from the crab sticks and defrost them. Prepare a removable form.
Отварите морковь и яйца, остудите и почистите их. С крабовых палочек снимите упаковку и разморозьте их. Подготовьте съемную форму.
Grind all the products on a coarse grater and place in separate bowls. Cut the defrosted crab sticks into thin rings. Start forming the salad. To do this, take a large, flat dish and place a removable pan in the middle. Apply a thin mayonnaise mesh to each layer of salad.
Все продукты измельчите на крупной терке и разложите по отдельным мисочкам. Размороженные крабовые палочки нарежьте тонкими кольцами. Приступайте к формированию салата. Для этого возьмите большое, плоское блюдо, а посередине поставьте съемную форму. На каждый слой салата нанесите тонкую майонезную сетку.
The first layer is carrots, the second is eggs, the third layer is crab sticks, and the fourth is cheese. Then, without removing the form, place the dish with the salad in the refrigerator for 1 hour, so that it is better saturated with mayonnaise and cools. Carefully remove the removable form and sprinkle the sides and top of the salad with finely chopped dill.
Первый слой – морковь, второй – яйца, третий слой – крабовые палочки, а четвертый – сыр. Затем, не снимая форму, поставьте блюдо с салатом в холодильник на 1 час, для того, чтобы он лучше пропитался майонезом и охладился. Аккуратно снимите съемную форму и посыпьте бока и верх салата мелко рубленным укропом.
To make the layered crab salad with dill look even more appetizing and elegant, place pineapples cut into half rings along the edge of the dish on which the salad is in the center.
Для того, чтобы слоеный крабовый салат с укропом выглядел еще аппетитнее и наряднее, по краю блюда, на котором в центре находится салат, выложите разрезанные полукольцами ананасы.