Wash the zucchini, peel, remove fibers and seeds. Grate the zucchini pulp on a medium grater and let stand for 10 minutes. Prepare a frying pan, pour vegetable oil into it. Remove the packaging from the crab sticks.
Помойте кабачок, снимите кожуру, уберите волокна и семена. Мякоть кабачка натрите на средней терке и дайте постоять 10 минут. Подготовьте сковороду, налейте в нее растительное масло. С крабовых палочек снимите упаковку.
Squeeze the grated zucchini well to remove excess liquid. Transfer the pulp to a deep bowl. Rub frozen crab sticks into it (this makes them rub easier). Break the eggs into a bowl, add salt and pepper to your taste and mix.
Тертый кабачок хорошо отожмите, чтобы вышла лишняя жидкость. Переложите мякоть в глубокую миску. Натрите в нее подмороженные крабовые палочки (так они легче трутся). Разбейте в миску яйца, посолите, поперчите на свой вкус и перемешайте.
Add sifted flour until you get a thick and viscous mass. Carefully place the dough into a well-heated frying pan, forming round pancakes. Fry them over moderate heat for 3-4 minutes on each side. Place the finished pancakes on a paper towel to absorb excess oil.
Добавьте просеянную муку так, чтобы получилась густая и вязкая масса. На хорошо разогретую сковороду аккуратно выкладывайте тесто, формируя круглые оладьи. Обжарьте их на умеренном огне по 3-4 минуты с каждой стороны. Выложите готовые оладьи на бумажное полотенце, чтобы впиталось лишнее масло.
Place the zucchini pancakes with crab sticks on a large dish, pour sour cream on top and sprinkle with herbs.
Кабачковые оладьи с крабовыми палочками выложите на большое блюдо, сверху полейте сметаной и присыпьте зеленью.