Boil the egg for 7 minutes and peel it. If the crab sticks were frozen, defrost them in advance.
Сварите яйцо в течение 7 минут и почистите его от скорлупы. Если крабовые палочки были заморожены, то заранее разморозьте их.
Roll the crab sticks between your fingers a little, without pressing too hard, so that all the layers separate from each other. Carefully unfold them to their full length.
Крабовые палочки, не сильно прижимая, покатайте немного между пальцами, чтобы все слои друг от друга отделились. Аккуратно разверните их на всю длину.
Grate the cheese and egg on a fine grater and place them in a bowl for the filling. Peel the garlic and press it through a press, add to all the filling. Add salt to taste and mayonnaise to the filling, mix well.
Сыр и яйцо натрите на мелкой терке и переложите их в миску для начинки. Очистите от шелухи чеснок и продавите его через пресс, добавьте ко всей начинке. В начинку добавьте соль по вкусу и майонез, хорошенько перемешайте.
Place the crab sticks with the white side up and spread the filling along one of the edges along the entire width. Roll up the crab sticks and place them on a large plate to allow the filling to form and place them in the refrigerator for 20 minutes.
Выложите крабовые палочки белой стороной вверх и начинку выложите на один из краев по всей ширине. Сверните крабовые палочки и переложите их на большую тарелку, чтобы свернулась начинка, положите их в холодильник на 20 минут.
Place them beautifully on a plate, cutting one of the edges with a sharp knife at an angle. Garnish with herbs and olives.
Красиво выложите их на тарелку, обрезав один из краев острым ножом под углом. Украсьте зеленью и маслинами.