Boil the carrots, cool and peel, and also boil, cool in cold water and peel the eggs. Remove the packaging from the crab sticks. Prepare the rest of the ingredients.
Сварите морковь, остудите и почистите, а также сварите, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы яйца. С крабовых палочек снимите упаковку. Подготовьте остальные продукты.
Cut the crab sticks lengthwise and then crosswise into small pieces. Cut the green onions into thin rings. Cut the boiled eggs into small cubes. Drain marinade from canned corn.
Крабовые палочки разрежьте вдоль, а потом поперек, небольшими кусочками. Тонкими колечками нарежьте зеленый лук. Вареные яйца порежьте небольшими кубиками. С консервированной кукурузы слейте маринад.
Take a deep salad bowl and put all the prepared ingredients into it, add salt, season with mayonnaise and mix gently.
Возьмите глубокую салатницу и переложите в нее все приготовленные ингредиенты, посолите, заправьте майонезом и аккуратно перемешайте.
Place lettuce leaves on a deep plate so that they are higher than its edge, and place crab salad with carrots and green onions on top.
Выложите листьями салата глубокую тарелку так, чтобы они были выше ее края, а сверху выложите крабовый салат с морковью и зеленым луком.