Sift the flour. Preheat the oven to 190°C. Remove the butter from the refrigerator in advance.
Просейте муку. Разогрейте духовку до 190°C. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника.
Prepare the dough: mix egg, butter, powdered sugar and salt. Add flour in parts, add to loosen and mix well.
Приготовьте тесто: смешайте яйцо, масло, сахарную пудру и соль. Всыпайте частями муку, добавьте разрыхлитесь и хорошо перемешайте.
Prepare the filling: grind the cottage cheese with sugar, add half the yolk and mix. Add sour cream, flour and mix again.
Приготовьте начинку: творог разотрите с сахаром, добавьте половину желтка и перемешайте. Добавьте сметану, муку и перемешайте еще раз.
Divide the dough into 6 parts, roll each part into an oval. Spoon the filling onto one half of the oval and cover with the other half. Form the rest of the juices in the same way.
Разделите тесто на 6 частей, каждую часть раскатайте в овал. На одну половину овала ложкой выложите начинку и закройте второй половиной. Таким же образом сформируйте остальные сочники.
Brush the juices with the remaining yolk, place on a baking sheet and place in a preheated oven for 20 minutes.
Смажьте сочники оставшимся желтком, выложите на противень и отправьте в разогретую духовку на 20 минут.