Remove packaging from crab sticks. Prepare the required amount of food.
Удалите с крабовых палочек упаковку. Подготовьте нужное количество продуктов.
Break the eggs and carefully separate the whites from the yolks. Add flour to the separated yolks, stirring them constantly and, continuing to stir, pour in water, add salt and pepper. The consistency of the batter should be like pancake batter. Now in a separate container, beat the whites until airy, fluffy foam and mix with the yolks - the batter is ready.
Разбейте яйца и аккуратно отделите белки от желтков. К отделенным желткам, постоянно их перемешивая, введите муку и, продолжая мешать, налейте воду, насыпьте соль и перец. Консистенция кляра должна получиться, как тесто на оладьи. Теперь в отдельной емкости взбейте белки до воздушной, пышной пены и смешайте с желтками - кляр готов.
Take each stick separately and bread it in flour, then dip it completely in the batter and place it on a well-heated frying pan. Fry crab sticks over medium heat on both sides until golden brown.
Возьмите отдельно каждую палочку и панируйте ее в муке, затем обмакните полностью в кляр и выкладывайте на хорошо разогретую сковородку. Обжаривайте крабовые палочки на среднем огне с двух сторон до золотистого цвета.
Take a large, flat dish and place lettuce leaves on it, and then place the fried crab sticks on them.
Возьмите большое, плоское блюдо и выложите на него листья салата, а затем положите на них обжаренные крабовые палочки.