Cut the ham into strips. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 220°C and line a baking sheet with parchment.
Ветчину нарежьте соломкой. Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 220°C, застелите противень пергаментом.
Prepare the dough for the base: place the yeast in a glass of warm water, stir and leave for 10 minutes, then add vegetable oil.
Приготовьте тесто для основы: поместите дрожжи в стакан с теплой водой, размешайте и оставьте на 10 минут, затем добавьте растительное масло.
Pour the resulting mixture into the flour, add salt, sugar and knead the dough. Leave it in a warm place for 20-30 minutes.
Получившуюся смесь влейте в муку, добавьте соль, сахар и замесите тесто. Оставьте его в теплом месте на 20-30 минут.
Roll out the dough, place it on a baking sheet, brush with tomato sauce, distribute the ham.
Раскатайте тесто, выложите его на противень, смажьте томатным соусом, распределите ветчину.
Pour the cream into the pan and heat for about 2 minutes. Remove from heat, add 50 g of cheese, yolk and mix well.
Влейте сливки в кастрюлю и подогревайте около 2 минут. Снимите с огня, добавьте 50 г сыра, желток и хорошенько перемешайте.
Apply the resulting mixture to the pizza, sprinkle it with the remaining cheese and place in the preheated oven for 15 minutes.
Нанесите получившуюся смесь на пиццу, посыпьте ее оставшимся сыром и отправьте в разогретую духовку на 15 минут.