Peel the vegetables and wash them. Clean the meat from films and veins and rinse thoroughly.
Почистите овощи и помойте их. Очистите мясо от пленок, прожилок, тщательно промойте.
Cut the meat into cubes (straws) and fry it in a cauldron or other vessel with a thick bottom, having warmed up the vegetable oil well in advance. Cut the onion into half rings and fry the meat with onions.
Мясо нарежьте брусочками (соломкой) и обжарьте его в казане или иной посуде с толстым дном, заранее разогрев хорошо растительное масло. Лук нарежьте полукольцами и обжарьте мясо с луком.
As soon as the onion becomes soft, add tomato paste to the fried foods. Chop the cucumbers finely or into strips or grate them on a coarse grater. Pour meat broth over all products and stir. Continue simmering until the meat is completely cooked.
Как только лук станет мягким, добавьте к обжаренным продуктам томатную пасту. Нарежьте мелко или соломкой или натрите на крупной терке огурцы. Залейте все продукты мясным бульоном и перемешайте. Продолжайте все тушить до полной готовности мяса.
Cut the potatoes into strips or cubes. Fry it in a separate bowl - a frying pan. As soon as the potatoes are almost ready, transfer them to the bowl with the stewed foods. Add spices: pepper, salt, bay leaf, and finely chopped garlic.
Нарежьте картофель соломкой или кубиками. Обжарьте его в отдельной посуде - сковороде. Как только картофель будет практически готовый, переложите его в посуду с тушеными продуктами. Добавьте специи: перец, соль, лавровый лист, а также чеснок, предварительно мелко порезанный.
Gently mix everything and continue to simmer until the potatoes are completely cooked, about 10 minutes.
Аккуратно перемешайте все и продолжайте тушить до полной готовности картошки примерно до 10 минут.
Place the finished dish on serving plates and serve hot. Additionally, on the table with the prepared basics, place a small plate or cup with chopped fresh herbs (dill, parsley, cilantro), pickled onions, slices of fresh bread and small crackers.
На сервировочные тарелки выложите готовое блюдо и подавайте на стол в горячем виде. Дополнительно на стол к готовому азу поставьте маленькую тарелку или чашку с рубленной свежей зеленью (укропом, петрушкой, кинзой), маринованный лук, ломтики свежего хлеба и небольшие сухарики.