Before cooking, sort the beans, wash, cover with water and leave for 4-6 hours. This will significantly reduce the time it takes to boil the beans.
Фасоль перед приготовлением переберите, помойте, залейте водой и оставьте на 4-6 часов. Это значительно сократит время отваривания фасоли.
Drain the water from the beans that you previously soaked, pour them into a saucepan and fill with clean water. Bring to a boil and cook for 30-40 minutes. Beans contain almost no sodium, so eating them relieves puffiness. To maintain this effect, do not salt the beans during boiling.
С фасоли, которую Вы предварительно замочили, слейте воду, высыпьте ее в кастрюлю и залейте чистой водой. Доведите до кипения и варите 30-40 минут. Фасоль практически содержит натрия, поэтому ее употребление снимает отечность. Чтобы сохранить этот эффект – не солите фасоль во время отваривания.
Prepare the borscht dressing: Wash and peel all the vegetables, peel them and chop them. For dressing, you can cut it in different ways, but it is important that all vegetables are the same in thickness for even frying.
Приготовьте заправку для борща: Помойте и очистите все овощи, снимите с них кожуру и нарежьте. Для заправки можно нарезку сделать по-разному, но важно, чтобы все овощи были одинаковыми по толщине для равномерного поджаривания.
Season the chopped vegetables with vegetable oil, salt, add bay leaf, and place in a deep heat-resistant dish. Place in the oven for 10 minutes at 180 ℃. Then pour in the tomato juice, stir and cook in the oven for another 10 minutes.
Нарезанные овощи заправьте растительным маслом, посолите, добавьте лавровый лист, выложите в глубокую жаропрочную форму. Отправьте в духовку на 10 минут при температуре 180 ℃. Затем влейте томатный сок, размешайте и готовьте в духовке еще 10 минут.
Drain the water from the boiled beans, add chopped cucumber and bosch dressing. Simmer over low heat for about 10 minutes.
С отваренной фасоли слейте воду, добавьте нарезанный огурец и заправку для боща. Тушите на тихом огне около 10 минут.
Add ground black pepper to the finished dish and serve hot with sauerkraut and herbs.
В готовое блюдо добавьте черный молотый перец и подавайте к столу горячим с квашенной капустой и зеленью.