Soak the goose meat in water before cooking for about 30 minutes. Wash the vegetables in water and peel the skins.
Мясо гуся вымочите в воде перед приготовлением блюда около 30 минут. Овощи помойте в воде и почистите кожуру.
Cut the goose meat into strips. A filet or thigh is best for this. Fry it in a frying pan with melted butter and ghee. The crust on the meat will keep it juicy while stewing with potatoes and sauce.
Нарежьте мясо гуся соломкой. Лучше всего подойдет филе или бедро для этого. Обжарьте его в сковороде на топленом сливочном масле, гхи. Корочка на мясе сохранит его сочность во время тушения с картофелем и соусом.
Cut the potatoes into thin slices or strips, just like meat. If desired, fry the potatoes in a pan if you like fried things. To reduce calorie content, you can add fresh potatoes to the base. It's also very tasty.
Картофель нарежьте тонкими слайсами или соломкой, как и мясо. При желании обжарьте на сковороде и картофель, если любите жареное. Для снижения калорийности можно картофель добавить в азу свежим. Это тоже очень вкусно.
Prepare a fry of onions, carrots, cucumbers and tomato paste. To do this, cut the vegetables into small strips or cubes and fry in a frying pan. Then add tomato paste and simmer for 5-7 minutes.
Приготовьте поджарку из лука, моркови, огурцов и томатной пасты. Для этого овощи нарежьте мелкой соломкой ил кубиками и обжарьте на сковороде. Затем добавьте томатную пасту и протушите 5-7 минут.
Combine all prepared ingredients, add salt, pepper and bay leaf and simmer for 30 minutes until tender. If necessary, add ½ cup of water.
Соедините все подготовленные ингредиенты, добавьте соль, перец и лавровый лист и тушите 30 минут до готовности. При необходимости влейте ½ стакана воды.
Before serving, season the azu with crushed garlic and herbs and serve hot.
Перед подачей на стол заправьте азу толченым чесноком, зеленью и подавайте к столу в горячем виде.