Before cooking, gut the duck and immerse it in boiling water for 10 minutes to remove the unpleasant odor from the skin.
Утку перед приготовлением выпотрошите и опустите на 10 минут в кипяток, чтобы убрать неприятный запах с кожицы.
Cut the duck into large pieces and fry in a frying pan until crispy.
Нарежьте утку крупными кусочками и обжарьте в сковороде так, чтобы образовалась хрустящая корочка.
Wash the potatoes, peel them and cut into small cubes. Also fry it in oil until half cooked.
Картофель вымойте, очистите от кожуры и нарежьте небольшими брусочками. Тоже обжарьте ее в масле до полуготовности.
Finely chop the washed and peeled carrots and onions and fry them separately in a frying pan, add grated cucumbers, tomato paste, 1 glass of water and simmer the sauce.
Вымытые и очищенные морковь и лук нарежьте мелко и обжарьте отдельно на сковороде, прибавьте натертые огурцы, томатную пасту, 1 стакан воды и протушите соус.
Combine duck meat, potatoes and sauce. Add salt, Szechuan pepper and mix gently. Simmer over low heat for 30-40 minutes until done.
Соедините мясо утки, картофель и соус. Добавьте соль, сычуаньский перец и аккуратно перемешайте. Тушите на тихом огне 30-40 минут до готовности.
Serve the prepared duck azu with Szechuan pepper with basil, cilantro and tarragon.
Готовое азу из утки с сычуаньским перцем подавайте с зеленью базилика, кинзы и эстрагона.