Before cooking, sort the mushrooms, rinse and peel if necessary. Boil them in water with added salt for 30 minutes.
Грибы перед приготовлением переберите, промойте и при необходимости почистите. Отварите их в воде с добавлением соли 30 минут.
Cut the veal into thin strips, sprinkle evenly with flour and fry in vegetable oil over medium heat. The veal will be soft if you fry it evenly and only then begin to simmer.
Телятину нарежьте тонкими полосками, обсыпьте равномерно мукой и обжарьте на растительном масле на среднем огне. Телятина будет мягкой если обжарить ее равномерно, а лишь затем начинать тушить.
Chop the onion and fry it in a frying pan separately. Then add the mushrooms and continue frying them with the onions for 15 minutes.
Нарежьте репчатый лук и обжарьте его в сковороде отдельно. Затем добавьте грибы и продолжайте жарить их с луком в течении 15 минут.
Combine the fried meat and mushrooms, add salt and 1 glass of water, simmer for 30 minutes under the lid without stirring. Finely chop the greens and sprinkle on the meat, stir, let simmer a little under the lid.
Соедините обжаренное мясо и грибы, добавьте соль и 1 стакан воды, тушите 30 минут под крышкой не перемешивая. Зелень мелко порубить и посыпать мясо, перемешать, дать немного потомиться под крышкой.
Serve the basics with wild mushrooms with a sauce based on sour cream and pickles.
Подавайте азу с лесными грибами к столу с соусом на основе сметаны и соленых огурцов.