Peel onions, carrots, garlic and potatoes. Pour 2 liters of clean water into the pan and place the pan on the fire.
Лук, морковь, чеснок и картофель очистите. В кастрюлю налейте 2 л чистой воды и поставьте кастрюлю на огонь.
Cut the potatoes into cubes 1-1.5 cm in size.
Картофель нарежьте кубиками размером 1-1,5 см.
Chop the onion finely, cut the carrots into small cubes.
Репчатый лук порубите мелко, морковь нарежьте мелким кубиком.
Cut the hunting sausages into small cubes.
Охотничьи колбаски нарежьте мелким кубиком.
When the water in the pan boils, add the potatoes into it. Once the water boils again, reduce the heat.
Когда вода в кастрюле закипит, закиньте в нее картофель. После того, как вода снова закипит, убавьте огонь.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots for 5 minutes over medium heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук с морковью 5 минут на среднем огне.
Add hunting sausages to the pan and squeeze in the garlic. Mix everything and fry for another 3 minutes.
Добавьте в сковороду охотничьи колбаски и выдавите чеснок. Всё перемешайте и жарьте еще 3 минуты.
When the potatoes are half cooked, add the cream cheese to the pan and stir.
Когда картофель сварится наполовину, добавьте в кастрюлю плавленый сыр и перемешайте.
Add fried onions, carrots and hunting sausages to the pan. Cook the soup for about 10 minutes over low heat. Salt and pepper to taste.
Добавьте в кастрюлю обжаренные лук, морковь и охотничьи колбаски. Варите суп еще около 10 минут на медленном огне. Посолите и поперчите по вкусу.
Ready. Serve the soup garnished with parsley leaves. Bon appetit.
Готово. Подайте суп, украсив листьями петрушки. Приятного аппетита.