Rinse the cabbage under running water, removing the top leaves if necessary. Wash and peel the carrots. Wash and boil the potatoes. Peel and rinse the onion.
Капусту промойте под проточной водой, при необходимости отделите верхние листы. Морковь помыть и почистить. Картофель промыть и отварить. Лук очистите и промойте.
Cut the onion into small cubes. Grate the peeled carrots on a coarse grater. Heat a frying pan with sunflower oil. Fry the onions and carrots until tender, stirring, about 2-3 minutes.
Лук нарежьте небольшим кубиком. Очищенную морковь натрите на крупной терке. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом. Обжарьте лук и морковь до готовности, помешивая, примерно 2-3 минуты.
Chop the cabbage very thinly. To do this, you can use a special grater. Add salt to the grated cabbage and lightly mince it. Place the cabbage in the pan, mix thoroughly and leave to simmer for 3-4 minutes. Add water to the vegetables and simmer over low heat for 15-20 minutes.
Очень тонко нашинкуйте капусту. Для этого можете воспользоваться специальной теркой. В натертую капусту добавьте соль и слегка помните ее. Отправьте капусту на сковороду, тщательно перемешайте и оставьте тушиться 3-4 минуты. Добавьте к овощам воду тушите на маленьком огне 15-20 минут.
Cut the boiled potatoes into small cubes. Peel the sausages and cut into slices one centimeter thick. Place chopped potatoes and sausages on the cabbage, add ketchup and mix well. Simmer everything together for another 8-10 minutes on low heat.
Вареный картофель нарежьте небольшим кубиком. Сосиски очистите и нарежьте кружочком толщиной в сантиметр. На капусту выложите нарезанные картофели и сосиски, добавьте кетчуп и хорошо перемешайте. Тушить все вместе еще 8-10 минут на минимальном огне.
Serve the dish garnished with finely chopped herbs or fresh vegetables.
Подавайте блюдо украсив его мелко порубленной зеленью или свежими овощами.