Rinse the veal under running water. Peel and rinse the potatoes. Also peel and rinse the onion and garlic.
Телятину промойте под проточной водой. Картофель почистите и промойте. Лук и чеснок также почистите от кожуры и промойте.
In order to get an excellent taste of the dish, use the amount of onion exactly half the amount of meat. Finely chop the onion. Fry it in a small amount of oil until transparent. Pour tomato juice into the pan and simmer for a couple of minutes.
Для того чтобы получить отличный вкус блюда, используйте количество лука ровно половину от количества мяса. Мелко покрошите лук. Обжарьте его на небольшом количестве масла до прозрачности. Влейте в сковороду томатный сок и тушите пару минут.
Cut the washed and dried beef into small pieces. Pour vegetable oil into a well-heated frying pan and fry the veal. The meat should lie in one layer. If this doesn't work, do it in several approaches. Fry the meat until slightly crusted and combine with onion and tomato juice.
Вымытую и обсушенную говядину нарежьте небольшим брусочком. На хорошо разогретую сковороду вылейте растительное масло и отправьте телятину обжариваться. Мясо должно лежать в один слой. Если так не получается, сделайте это за несколько подходов. Обжарьте мясо до небольшой корочки и объедините с луком и томатным соком.
Add meat broth to the pan. You can replace it with water. Reduce heat and simmer until meat is cooked. Cut the pickled cucumbers into small cubes and fry in a small amount of oil.
В сковороду добавьте мясной бульон. Можно его заменить водой. Убавьте огонь и тушите до готовности мяса. Соленые огурцы нарезаем мелким кубиком и обжариваем на небольшом количестве масла.
Cut the potatoes either into strips or into small cubes. Fry the potatoes in a hot pan to maintain their integrity in the dish. Combine fried potatoes with meat and add finely chopped garlic, grated with salt.
Картофель нарежьте или соломкой, или маленьким кубиком. Обжарьте картофель на разогретой сковороде, чтобы сохранить его целостность в блюде. Соедините пожаренный картофель с мясом и добавьте мелко порубленный чеснок, перетертый с солью.
To impress, serve the dish in portions in a deep container and garnish it with fresh herbs. You can chop the greens or use a sprig.
Чтобы произвести впечатление, подавайте блюдо порционно в глубокой емкости украсив его свежей зеленью. Можно порубить зелень или использовать веточку.