Rinse the meat thoroughly under running water. Wash and peel the potatoes, onions and garlic.
Мясо тщательно промойте под проточной водой. Картофель, лук и чеснок промойте и почистите.
Finely chop the onion and fry it in a frying pan with vegetable oil until soft and golden brown. Add tomato paste to the onion and simmer everything together for 2-3 minutes.
Лук мелко нарежете и обжарьте его на сковороде с добавлением растительного масла до мягкости и золотистого цвета. К луку добавьте томатную пасту и тушите все вместе 2-3 минуты.
Cut the meat into small cubes. Take a cauldron with a thick bottom. Pour some vegetable oil there. Fry the beef over high heat until golden brown. Fry over high heat so that the juice does not come out. Add onions with tomato paste, sun-dried tomatoes, salt, spices, pour boiling water over the meat so that the meat is covered with broth.
Мясо нарежьте небольшими брусочками. Возьмите казан с толстым дном. Налейте туда немного растительного масла. Обжарьте говядину на сильном огне до румяной корочки. Обжаривайте на сильном огне, чтобы не вышел сок. Добавьте к мясу лук с томатной пастой, вяленые помидоры, соль, специи залейте крутым кипятком, чтобы мясо было покрыто бульоном.
While the meat is cooking, start with the potatoes. Cut it into strips. Take a baking sheet, line it with parchment paper, pour a little oil. Pour the potatoes in there and bake in the oven preheated to 270°C. Remove and stir occasionally. Bake until golden brown.
Пока мясо готовится, займитесь картофелем. Нарежьте его соломкой. Возьмите противень, застелите пергаментной бумагой, налейте немного масла. Высыпьте туда картофель и отправьте запекаться в духовку, разогретую до 270°С. Периодически доставайте и перемешивайте. Запекайте до золотистой корочки.
In the pan where the onion and tomato were fried, fry the pickled cucumbers, cut into small cubes, in a drop of oil. Fry for 20-30 minutes until the moisture has evaporated from the cucumbers. After two hours of stewing, the meat became quite soft. Add cucumbers to it and simmer for another 2-3 minutes. Add finely chopped garlic and simmer for another 2 minutes. Pour the baked potatoes into the meat and stir.
В сковороде, где обжаривались лук с томатом, обжарьте на капле масла, нарезанные мелким кубиком соленые огурцы. Жарьте 20-30 минут пока из огурцов не выпарится влага. Спустя два часа тушения мясо стало достаточно мягким. Добавьте к нему огурцы и тушите еще 2-3 минуты. Добавьте мелко нарезанный чеснок и еще 2 минуты потушите. Высыпьте в мясо запеченный картофель и перемешайте.
Serve the dish after sprinkling it with fresh chopped parsley or dill. This will make the dish look bright.
Подавайте блюдо предварительно посыпав его свежей нарубленной петрушкой или укропом. Так блюдо будет выглядеть ярко.