Wash the onions, carrots and zucchini and peel them. Soak the turkey hearts in water for 60 minutes to make the dish tender and tasty.
Лук, морковь и цуккини помойте, очистите от кожуры. Индюшиные сердечки вымочите в воде 60 минут, чтобы блюдо получилось нежным и вкусным.
Cut the zucchini into slices, add salt and leave for 10-15 minutes to allow the vegetables to release their juice. Cut the onions and carrots into small cubes and fry in vegetable oil.
Цуккини нарежьте кружочками, посолите и оставьте на 10-15 минут, чтобы овощи пустили сок. Лук и морковь нарежьте мелкими кубиками и обжарьте на растительном масле.
Cut the soaked turkey hearts into 4 pieces and fry in a frying pan with onions and carrots for 10 minutes. Stir the hearts so they don't burn.
Вымоченные индюшиные сердечки разрежьте на 4 части и обжаривайте в сковороде с луком и морковью в течении 10 минут. Помешивайте сердечки, чтобы они не пригорели.
Add zucchini, thinly sliced cucumbers and tomato paste. Stir gently and cook over low heat for another 30 minutes. At the final cooking step, add salt, paprika, dried garlic and herbs.
Добавьте цуккини, нарезанные тонкой соломкой огурцы и томатную пасту. Аккуратно перемешайте и готовьте на тихом огне еще 30 минут. На финальном шаге приготовления, добавьте соль, паприку, сушенный чеснок и зелень.
Serve the basics with turkey hearts and zucchini for lunch or dinner with salad and greens.
Подавайте азу с индюшиными сердечками и цуккини к столу к обеду или ужину с салатом и зеленью.