Before preparing the basics, wash and dry the veal, vegetables and mushrooms. Prepare the necessary utensils and spices.
Перед приготовлением азу телятину, овощи и грибы вымойте и обсушите. Приготовьте необходимую посуду и специи.
Cut the onion into cubes and fry until golden pink in vegetable oil. Cut the veal into very thin strips and add to the pan with the onions. Fry on all sides until crust forms.
Репчатый лук нарежьте кубиками и обжарьте до золотисто-розового цвета в растительном масле. Телятину нарежьте очень тонкими полосками и добавьте в сковороду к луку. Поджарьте со всех сторон до образования корочки.
Peel the mushrooms and fry them separately in a frying pan to remove the unpleasant smell and excess liquid. When the water has completely evaporated, add the mushrooms to the meat and onions and gradually stir in the flour, sifting it through a sieve over the frying pan.
Грибы очистите и поджарьте отдельно в сковороде, чтобы убрать неприятный запах и излишек жидкости. Когда вода полностью испарится, добавьте грибы к мясу и луку и постепенно помешивая введите муку, просеивая ее через сито над сковородой.
Then add sour cream and simmer covered for another 20-25 minutes. 5 minutes before cooking, salt the dish to taste, add pepper and chopped dill.
Затем добавьте сметану и тушите под крышкой еще 20-25 минут. За 5 минут до готовности посолите блюдо по вкусу, добавьте перец и рубленый укроп.
Serve the basics with royal champignons and sour cream at the table with lightly salted cucumbers and a side dish.
Подавайте азу с королевскими шампиньонами и сметаной к столу с малосольными огурцами и гарниром.