Peel the potatoes and onions, rinse them well and dry. If there are any films on the meat, get rid of them.
Почистите картофель и лук, хорошо их промойте и обсушите. Если на мясе есть какие-то пленки, то избавьтесь от них.
Cut the meat into small strips and quickly fry until golden brown. Cut the onion into half rings and fry separately for a couple of minutes. Then add it to the meat. Add salt, pepper and mix well.
Нарежьте мясо на небольшие полоски и быстро обжарьте до золотистой корочки. Лук порежьте на полукольца и отдельно обжарьте пару минут. Затем добавьте его к мясу. Посолите, поперчите и хорошо перемешайте.
Pour the broth over the meat and simmer for 40-50 minutes over low heat. While the meat is stewing, cut the potatoes into large cubes and fry until golden brown in a frying pan.
Мясо залейте бульоном и тушите так 40-50 минут на слабом огне. Пока тушится мясо, нарежьте крупными кубиками картофель и обжарьте до румяной корочки на сковороде.
Add potatoes to meat. Simmer until done with the lid closed. Cut the pickled cucumbers into small cubes and add to the meat and vegetables. In a separate frying pan, fry the tomato paste for a couple of minutes and add all the ingredients to simmer for another 20 minutes.
Добавьте картошку к мясу. Тушите до готовности с закрытой крышкой. Соленые огурцы нарежьте мелкими кубиками и добавьте к мясу с овощами. На отдельной сковороде обжарьте пару минут томатную пасту и добавьте ко всем ингредиентам тушиться еще 20 минут.
Preheat the oven to 160 degrees and send the basics there for 10-15 minutes. A couple of minutes before readiness, add finely chopped herbs.
Разогрейте духовку до 160 градусов и отправьте туда азу на 10-15 минут потомиться. За пару минут до готовности, добавьте мелконарезанной зелени.
Serve the dish with black bread and fermented milk products, garnish the dish with parsley leaves.
Подавайте блюдо с черным хлебом и с кисломолочными продуктами, украсьте блюдо листиками петрушки.