Before cooking, wash, dry and peel the potatoes. There is no need to peel the potatoes in advance and leave them in water - this will wash away the starch and the basics will be tasteless.
Картофель перед приготовлением помойте, обсушите и очистите от кожуры. Не нужно чистить картофель заранее и оставлять в воде – это вымоет крахмал и азу будет невкусным.
Place 1 tbsp in the pan. melted butter and fry the onion, cut into small cubes, in it. While the onions are frying, grate the cucumbers and add them to the onions. Add pepper, marjoram, cumin, salt, sour cream and tomato sauce. Stir thoroughly, add ½ cup of water and broth and cook for another 5-7 minutes.
На сковороду выложите 1 ст.л. топленого сливочного масла и обжарьте на нем лук, нарезанный мелкими кубиками. Пока жарится лук, натрите на терке огурцы и добавьте их к луку. Добавьте перец, майоран, зиру, соль, сметану и томатный соус. Тщательно размешайте, влейте ½ стакана воды и бульона и готовьте еще 5-7 минут.
Cut the potatoes into thin slices and fry them in a heatproof pan with the remaining melted butter. Pour the sauce over the potatoes and simmer for 15 minutes.
Нарежьте картофель тонкими слайсами и обжарьте его в жаропрочной кастрюле с оставшимся топленым сливочным маслом. Залейте картофель соусом и тушите 15 минут.
Cut the smoked fillet into thin pieces or cubes and add to the pan 5 minutes before the potatoes are ready.
Копченое филе нарежьте тонкими кусочками или брусочками и добавьте в кастрюлю за 5 минут до готовности картофеля.
Cayenne pepper makes it spicy; be careful with it - it is very spicy. Serve the spicy azu with smoked chicken breast with a salad of young cabbage and fresh cucumbers.
Пикантным азу делает кайенский перец, будьте с ним осторожны – он очень острый. Подавайте пикантное азу с копченой куриной грудкой к столу с салатом из молодой капусты и свежих огурцов.