For this dish, choose a shoulder or ham, but if you are not careful about including fatty meat in your diet, then the neck is also suitable.
Для этого блюда выбирайте лопатку или окорок, но если Вы не остерегаетесь включать жирное мясо в свой рацион, то подойдет и шея.
Cut the meat into small pieces and fry it in lard or pork fat. Then cut the onion into half rings and add it to the meat cooking in the pan.
Мясо нарежьте небольшими кусочками и обжарьте его на сала или свином жире. Затем нарежьте лук полукольцами и добавьте его к готовящемуся в сковороде мясу.
Prepare the sauce for the basics, mix sour cream, mustard and tomato juice in a separate cup. Cut the pickled cucumbers into thin slices and add them to the sauce. Pour this sauce over the cooking pork and cover the pan with a lid.
Подготовьте соус для азу, смешайте в отдельной чашке сметану, горчицу и томатный сок. Нарежьте тонкими ломтиками соленые огурцы и добавьте их к соусу. Полейте этим соусом готовящуюся свинину и накройте сковороду крышкой.
Simmer over low heat for about 30 minutes. 5 minutes before cooking, add salt and ground black pepper. Add water only if all the liquid has evaporated. The less water you add, the tastier the meat will be.
Тушите на тихом огне около 30 минут. За 5 минут до готовности посолите и добавьте черный молотый перец. Воду добавьте только в том случае, если вся жидкость испарится. Чем меньше воды Вы добавите, тем вкуснее получится мясо.
Serve pork with black pepper and azu sauce with your favorite side dishes.
Подавайте свинину с черным молотым перцем и соусом для азу к любимым гарнирам.