Choose only fresh meat for cooking basics. A good turkey fillet is light pink in color with moderate muscle fiber size. If the fibers are very large, it is likely that hormonal drugs were used during cultivation to promote rapid growth.
Выбирайте для приготовления азу только свежее мясо. Хорошее филе индейки бывает светло-розового цвета с умеренным размером мышечных волокон. Если же волокна очень большие, вероятно, при выращивании использовались гормональные препараты для быстрого роста.
Cut the turkey fillet into small pieces and fry in a dry non-stick frying pan. The meat will give juice and the fillet will fry perfectly without oil. You won't get a golden brown crust, but that's not a problem.
Филе индейки нарежьте мелкими кусочками и обжарьте на сухой сковороде с антипригарным покрытием. Мясо даст сок и филе прекрасно обжарится без масла. Румяной корочки не получится, но это не беда.
Prepare the vegetables by washing them and cutting them. Onions and carrots in small cubes or thin strips. Grate the pickled cucumber. Cut the cauliflower into pieces.
Подготовьте овощи, для этого промойте их и нарежьте. Лук и морковь мелкими кубиками или тонкой соломкой. Соленый огурец натрите на терке. Цветную капусту разберите на кочешки.
Place meat and vegetables in a stewing pan. Sprinkle with ground nutmeg and salt. Pour in yogurt and simmer over low heat for about 15 minutes.
Уложите в кастрюлю для тушения мясо и овощи. Посыпьте молотым мускатным орехом и посолите. Залейте йогуртом и тушите на тихом огне около 15 минут.
Serve the basics with fresh leaf lettuce. It's very tasty, bon appetit.
Подавайте азу к столу со свежей зеленью листового салата. Это очень вкусно, приятного аппетита.