Wash and dry the fillet. Peel and wash the potatoes and onions, prepare the remaining necessary products. Prepare a cauldron for cooking.
Филе помойте и обсушите. Картофель и лук почистите и помойте, подготовьте остальные необходимые продукты. Приготовьте казан для приготовления блюда.
Cut the chicken breast into small, thin strips, sprinkle with paprika and pepper - no need to add salt, roll it in flour. Cut the onion into large half rings. Pour vegetable oil into a cauldron and heat it well, place the prepared breast into it and fry it until golden brown. Add onion and fry for another 5 minutes.
Куриную грудку нарежьте небольшими, тонкими полосками, обсыпьте паприкой и перцем – солить не надо, обваляйте ее в муке. Лук нарежьте крупными полукольцами. Налейте в казан растительное масло и хорошо разогрейте, отправьте в него подготовленную грудку и обжаривайте ее до золотистой корочки. Выложите лук и жарьте еще 5 минут.
Add tomato paste to the cauldron, stir and fry for two minutes. Pour in chicken broth and add salt. Cut the sour cucumbers into small cubes, add to the broth, close the cauldron with a lid and simmer the dish for 15 minutes over low heat.
В казан добавьте томатную пасту, помешайте и жарьте в течение двух минут. Влейте куриный бульон и подсолите. Кислые огурчики нарежьте мелкими кубиками, добавьте в бульон, закройте казан крышкой тушите блюдо 15 минут на медленном огне.
Cut the potatoes into thin slices, fry in a frying pan with heated oil until half cooked, sprinkle with cumin and salt. Place the fried potatoes in a cauldron, add
Картофель нарежьте тонкими брусочками, обжарьте на сковороде с разогретым маслом до полуготовности, посыпьте его тмином и посолите. Выложите пожаренный картофель в казан, добавьте
Prepare the dressing - mix a few tablespoons of sour cream with finely chopped garlic and herbs. Place the basics with chicken breast in paprika in a deep plate, and pour the prepared dressing on top.
Приготовьте заправку - несколько ложек сметаны смешайте с мелко нарезанным чесноком и зеленью. Выложите азу с куриной грудкой в паприке в глубокую тарелку, а сверху полейте приготовленной заправкой.