Peel onions, carrots, potatoes, garlic. Rinse the vegetables well and dry.
Почистите лук, морковь, картофель, чеснок. Хорошо промойте овощи и обсушите.
Cut the meat into small oblong pieces. Cut the cucumbers and onions into small cubes, potatoes into small cubes, carrots into strips.
Нарежьте мясо на небольшие продолговатые кусочки. Огурцы и лук нарежьте на мелкие кубики, картофель – на небольшие брусочки, морковь – соломкой.
Fry the meat in a frying pan with vegetable oil until golden brown, remove it from the frying pan. Place the onion in the remaining meat juices and add a couple of pinches of sugar. Fry for 4-5 minutes.
Обжарьте мясо на сковороде с растительным маслом до золотистой корочки, извлеките его из сковороды. В оставшиеся мясные соки выложите лук и добавьте пару щепоток сахара. Обжарьте 4-5 минут.
Add carrots to the onion and fry for another 5 minutes. After the carrots are fried, add tomato paste, pour in water, stir and bring to a boil. At this stage, add spices to taste.
К луку добавьте морковь и обжарьте еще 5 минут. После того как обжарилась морковь, добавьте томатную пасту, влейте воду, перемешайте и доведите до кипения. На этом этапе добавьте специи по вкусу.
Add the fried pieces of meat. Bring to a boil and add pickles. Simmer like this for 15 minutes. Add fried potatoes and garlic to the meat and gravy. Warm the dish for another 5 minutes.
Добавьте обжаренные кусочки мяса. Доведите до кипения и вложите соленые огурцы. Тушите так 15 минут. К мясу с подливой добавьте жареный картофель и чеснок. Прогрейте блюдо еще 5 минут.
Garnish the dish with sprigs of herbs; they will give the dish a fresher and brighter look.
Украсьте блюдо веточками зелени, они придадут блюду более свежий и яркий вид.