Wash and dry pork meat. Peel all vegetables and potatoes and then wash them. Prepare the remaining necessary products.
Свиное мясо помыть и обсушить. Все овощи, картофеля почистить, а затем помыть. Подготовить остальные необходимые продукты.
Cut the unpeeled but well-washed young potatoes into long pieces and fry them in a well-heated frying pan with the addition of vegetable oil. Pour sunflower oil into a cauldron and fry the onion, cut into half rings, until golden brown. Cut the pork into thin strips, add to the onion, mix well and fry for another 2-3 minutes.
Нарежьте нечищеный, но хорошо помытый молодой картофель длинными кусочками и обжарьте его на хорошо разогретой сковороде, с добавлением растительного масла. В казан налейте подсолнечное масло и жарьте в нем нарезанный полукольцами лук до золотистого цвета. Свиное мясо нарежьте тонкими полосками, добавьте к луку, хорошо перемешайте и жарьте еще 2-3 минуты.
Cut the pickled cucumbers into long, thin slices, cut the cherry tomatoes in half. Add fried new potatoes and cherry tomatoes to the meat, add water, and boil. Dilute tomato paste with a small amount of water in a container and pour it into a cauldron, stir.
Соленые огурцы порежьте длинными, тонкими дольками, помидоры черри разрежьте пополам. Жаренный молодой картофель и помидоры черри добавьте к мясу, налейте воды, закипятите. В емкости разведите томатную пасту с небольшим количеством воды и вылейте ее в казан, перемешайте.
Serve the basics with new potatoes and cherry tomatoes with sour cream, finely chopped garlic and herbs.
Подавайте азу с молодым картофелем и помидорами черри со сметаной, мелко порубленным чесноком и зеленью.