Prepare a thick-walled cast iron cauldron or thick-bottomed pan for stewing meat.
Подготовьте чугунный толстостенный казан или кастрюлю с толстым дном для тушения мяса.
Cut the meat into large pieces measuring 4*4 cm. Add salt, paprika, chopped garlic and chopped tomatoes in their own juice. Stir and leave for 15 minutes.
Мясо нарежьте крупными кусочками размером 4*4 см. Посолите, добавьте паприку, рубленный чеснок и измельченные томаты в собственном соку. Перемешайте и оставьте на 15 минут.
Cut the onions and pickles into thin strips. Place them on the bottom of the cauldron, place the meat on top, add a bay leaf.
Нарежьте тонкой соломкой лук и соленые огурцы. Уложите их на дно казана, а сверху выложите мясо, добавьте лавровый лист.
Simmer the meat covered for 40-45 minutes until the meat is cooked. For young veal, this time is enough, but if you took lamb or beef, then increase the stewing time to 60 minutes and, if necessary, add 1 glass of water.
Тушите мясо под крышкой 40-45 минут до готовности мяса. Для молодой телятины этого времени достаточно, но если вы взяли баранину или говядину, то увеличьте время тушения до 60 минут и при необходимости влейте 1 стакан воды.
Serve boiled green peas, green beans or mashed potatoes as a side dish.
На гарнир к азу подайте отварной зеленый горошек, стручковую фасоль или картофельное пюре.