Rinse the meat and remove excess films and tendons. Peel and rinse onions, carrots, bell peppers. Rinse the parsley and dry with paper towels. Remove the sour cucumbers from the jar and, if desired, rinse them under running water.
Мясо промойте и очистите от лишних пленок и сухожилий. Лук, морковь, болгарский перец очистите и промойте. Промойте петрушку и обсушите бумажными полотенцами. Достаньте кислые огурчики из банки, по желанию промойте их под проточной водой.
Cut the peeled and washed vegetables into long strips. Place carrots, onions and red bell peppers in a hot frying pan with vegetable oil. Fry the vegetables over medium heat, stirring constantly.
Очищенные и промытые овощи нарежьте длинной соломкой. Морковку, репчатый лук и болгарский красный сладкий перец выложите на раскаленную сковороду с растительным маслом. Овощи жарьте на среднем огне, постоянно помешивайте.
Cut the sour cucumbers into strips, then add the chopped pickles to the frying pan with the vegetables.
Кислые огурчики нарежьте соломкой, после добавьте нарезанные соленые огурцы в сковородку к овощам.
Sauté vegetables in a frying pan for 7-10 minutes.
Пассируйте овощи в сковороде 7-10 минут.
Cut the pork into strips. Then add the meat, salt and pepper to taste and add to the sautéed vegetables. Fry meat and vegetables for 15 minutes.
Нарежьте свинину соломкой. Затем добавьте мясо посолите и поперчите по вкусу и добавьте к пассированным овощам. Обжаривайте мясо с овощами 15 минут.
Make room for flour in the center of the pan. Fry the flour until golden brown.
В центре сковороды освободите место для муки. Обжарьте муку до золотистого цвета.
Pour 1 cup of meat broth or plain boiled water into the pan.
Влейте в сковороду 1 стакан мясного бульона или обычную кипяченую воду.
Add spices to the dish to taste, salt and add ground pepper.
Добавьте в блюдо по вкусу специи, посолите и добавьте молотый перчик.
Cook the basics with pork and bell pepper for another 15-20 minutes.
Готовьте азу со свининой и болгарским перцем еще 15-20 минут.
Serve warm with pork and bell pepper. After frying, mix all the ingredients of the dish and pour the juice over the dish and serve. This delicious meat dish goes great with mashed potatoes, boiled pasta or rice as a side dish. Add chopped parsley to the cooked meat dish.
Азу со свининой и болгарским перцем подавайте теплым. После жарки, все ингредиенты блюда перемешайте и полейте соком блюда и подавайте на стол. К такому вкусному мясному блюду, к которому в качестве гарнира великолепно подойдет картофельное пюре, отварные макароны или рис. В приготовленное мясное блюдо добавьте порубленную петрушку.