Prepare the dishes and necessary vegetables according to the suggested list. Wash and dry them.
Подготовьте посуду и необходимые овощи по предложенному списку. Помойте и высушите их.
Cut the meat into strips, add salt, add pepper and mix. Pour 2 tbsp. vegetable oil and then fry in a frying pan until golden brown. Add water level with the meat and simmer over low heat for 60 minutes.
Мясо нарежьте соломкой, посолите, добавьте перец и перемешайте. Залейте 2 ст.л. растительного масла и затем обжарьте на сковороде до золотистой корочки. Добавьте воды вровень с мясом и тушите на тихом огне 60 минут.
Cut the onion into small cubes or thin strips. When the water has completely evaporated, add the onion and fry for another 3-5 minutes. Then add tomatoes and tomato juice, finely chopped cucumbers, chopped garlic and heat for another 5-10 minutes over low heat.
Лук нарежьте мелкими кубиками или тонкой соломкой. Когда вода полностью испарится, добавьте лук и обжаривайте еще 3-5 минут. Затем добавьте томаты и томатный сок, нарезанные мелко огурцы, рубленный чеснок и прогрейте еще 5-10 минут на тихом огне.
Peel the potatoes and cut into small strips. Season with salt and add 1 tbsp. vegetable oil. Mix thoroughly so that every piece of potato is coated in oil. Fry in a pan or bake in the oven until done.
Картофель очистите и нарежьте мелкой соломкой. Посолите и добавьте 1 ст.л. растительного масла. Тщательно перемешайте, так, чтобы каждый кусочек картофеля был в масле. Обжаривайте на сковороде или запекайте в духовке до готовности.
Serve the beef basics with white onions and fried potatoes hot.
Подавайте азу из говядины с белым луком и обжаренным в масле картофелем к столу горячим.