Peel potatoes, carrots, onions; wash them thoroughly and dry them well. Cut the cucumber into small cubes, meat into small cubes.
Почистите картофель, морковку, лук; тщательно их помойте и хорошо обсушите. Огурца нарежьте на мелкие кубики, мясо на небольшие брусочки.
Rinse and dry the pork. Fry in a heated frying pan for 7-10 minutes. Season with salt and pepper. Cut the onion into cubes and grate the carrots. Fry them separately from the meat.
Свинину промойте и обсушите. Обжарьте на прогретой сковороде в течение 7-10 минут. Посолите и поперчите. Лук нарезать на кубики, а морковку натрите на терке. Обжарьте их отдельно от мяса.
Cut the potatoes into medium pieces, fry separately until golden brown. Add chopped chili pepper. Prepare the sauce, mix ketchup and mayonnaise.
Картофель нарежьте на средние кусочки, пожарьте отдельно от всего до золотистой корочки. Добавьте рубленый перец чили. Приготовьте соус, смешайте кетчуп и майонез.
Heat the pots in the oven and add the cucumbers. After them, add the meat and pour over the sauce, season with bay leaf. Next are the vegetables and the rest of the sauce. Close the pots and place in the oven for 30 minutes at 180 - 200 degrees.
Горшочки прогрейте в духовке и выложите огурцы. За ними добавьте мясо и полейте соусом, приправьте лавровым листом. Далее – овощи и весь оставшийся соус. Закройте горшочки и поставьте в духовку на 30 минут при температуре 180 – 200 градусов.
When serving the dish, be sure to garnish it with fresh herbs to your taste.
При подаче блюда, обязательно украсьте его свежей зеленью на свой вкус.