Peel the onions and carrots, rinse them well and dry. Cut the onion into cubes, the carrots into thin strips, and the mushrooms into not very thin slices, as they will fry too much.
Почистите лук и морковь, хорошо их промойте и обсушите. Лук нарежьте кубиками, морковь – тоненькой соломкой, а грибы не очень тоненькими пластинками, так как они сильно ужарятся.
Fry the meat, cut into small pieces, until golden brown, add salt and pepper to taste. Place it in a baking dish and add finely chopped cucumbers on top.
Мясо, нарезанное на небольшие кусочки, обжарьте до золотистой корочки, посолите и поперчите по вкусу. Выложите его в форму для запекания, а сверху добавьте мелко нарезанные огурцы.
Prepare fried mushrooms, onions and carrots. Place it on top of the cucumbers. Prepare a quick sauce from mayonnaise and ketchup, dilute the tomato paste in water and pour in the total mixture.
Приготовьте обжарку из грибов, лука и моркови. Выложите ее поверх огурцов. Приготовьте быстрый соус из майонеза и кетчупа, а томатную пасту разведите в воде и залейте общую массу.
Cover the container with foil and make a few small holes for steam to escape. Bake in the oven for 45 minutes at 200 degrees.
Емкость закройте фольгой и проделайте немного маленьких отверстий для выхода пара. Запекайте в духовке 45 минут при температуре 200 градусов.
Prepare a side dish of your favorite vegetables and be sure to top it with the resulting gravy.
Приготовьте гарнир из любимых вам овощей и обязательно полейте его полученной подливой.