Before cooking, wash chicken giblets and remove the tough yellow film that separates the muscle from the stomach contents. This procedure is usually carried out at a poultry farm, but sometimes some of the stomachs remain uncleaned and this can greatly spoil the taste of the dish.
Куриные потроха перед приготовлением помойте и очистите от жесткой желтой пленки, отделяющей мышцу от содержимого желудка. Эту процедуру обычно проводят на птицефабрике, но иногда часть желудков остается неочищенной и это может сильно испортить вкус блюда.
Cut the chicken giblets into 4-6 pieces and fry in vegetable oil for 5 minutes. Add chopped onion and coarsely grated carrots. Simmer with vegetables for about 10 minutes.
Куриные потроха разрежьте на 4-6 частей и поджарьте на растительном масле 5 минут. Добавьте нарезанный соломкой лук и натертую на крупной терке морковь. Тушите с овощами около 10 минут.
Peel the potatoes and cut into thin slices. Add to the pan and stir, cook over medium heat for another 5-7 minutes. Then add tomato paste and pour in ½ cup of cold drinking water, stir, cover and cook over low heat for 10-15 minutes until the potatoes are ready.
Картофель очистите и нарежьте тонкими слайсами. Добавьте в сковороду и перемешайте, готовьте на среднем огне еще 5-7 минут. Затем добавьте томатную пасту и влейте ½ стакана холодной питьевой воды, перемешайте, накройте крышкой и готовьте на тихом огне 10-15 минут до готовности картофеля.
Finely chop the pickled cucumbers or grate them. 5 minutes before cooking, add cucumbers, spices and salt to taste.
Соленые огурцы нарежьте мелко или натрите на терке. За 5 минут до готовности добавьте в сковороду огурцы, специи и посолите по вкусу.
Serve the basics with country-style chicken giblets hot with sour cream and garlic.
Подавайте азу с куриными потрохами по-деревенски горячим со сметаной и чесноком.