Before cooking, rinse the chicken wings, remove the keel and cut them into two pieces at the joint.
Куриные крылышки перед приготовлением промойте, удалите киль и разрежьте по суставу на две части.
Rub the prepared chicken wings with sugar, salt, pepper, herbs and fry in vegetable oil in a frying pan on both sides. Place in a deep saucepan.
Подготовленные куриные крылышки натрите сахаром, солью, перцем, травами и поджарьте на растительном масле в сковороде с двух сторон. Сложите в глубокую кастрюлю.
Peel the potatoes and cut them large. Fry it in vegetable oil until golden brown and put it in the pan.
Картофель очистите и нарежьте крупно. Поджарьте его в растительном масле до образования румяной корочки и выложите также в кастрюлю.
Finely chop the cucumbers and onions and sauté in a frying pan with tomato paste. Distribute the frying over the surface of the potatoes, add 1 glass of water and simmer over low heat for about 30 minutes.
Огурцы и лук нарежьте мелко и пассируйте на сковороде с томатной пастой. Распределите поджарку по поверхности картофеля, добавьте 1 стакан воды и тушите на тихом огне около 30 минут.
Serve the basics of chicken wings with potatoes and pickles to the table hot with herbs and vegetables.
Подавайте азу из куриных крылышек с картофелем и солеными огурцами к столу горячим с зеленью и овощами.